VAD ÄR JAG FÖR TYP AV MÄNNISKA?

  DATUM: 2016-08-20 | TID: 18.16 | KATEGORI: ALLMÄNT

Vid matbordet?
På restaurang är jag den som tyvärr är den fega människan som alltid beställer maträtter som jag tycker om eller ätit innan. Det är sällan jag beställer något nytt och kör alltid på ett safecard. Annars är jag den vid matbordet som alltid tar lagom mängd mat och äter alltid för fort. Har väldigt svårt att sitta och små tugga på maten då jag är hungrig och bara vill äta upp allt. Önskar dock att jag var en person som kan äta långsamt och njuta av maten.

 

På festen? 
På festen är jag den som mest springer runt och inte har en aning om vad den håller på med. Alltså skulle säga att jag är väldigt oklar. Men är den som alltid vill ha roligt och tramsa runt i rummet. Är ingen dans människa riktigt om inte det spelas någon av mina favoritartister som te.x Chris brown, Kanye West, Rihanna och Beyonce osv. Gillar dock att träffa nya människor och lära känna nytt folk osv. Kan sitta i flera minuter och bara snacka med folk om allt. Men mina vänner brukar säga att jag är den som alltid är överallt, gillar att ha kul & är lite små kaos, hahaha.

På stranden?
Då ligger jag alltid med hörlurar i öronen och försöker sova. Är en person som inte gillar att sola så speciellt mycket och klarar inte av att ligga där allt förlänge. Så jag brukar försöka sova så att jag klarar av att ligga kvar i solen ett tag. Annars brukar jag faktiskt försöka läsa någon bok, då det är den ända gången jag läser en bok.

 På efterfest?
Brukar aldrig ha efterfester då jag bara har varit på hemmafester. Men om vi skulle säga efter en vanlig fest så är jag den som oftast är helt slut och brukar decka direkt oftast. Dock om jag sover över hos den som har festen så brukar jag hjälpa till att plocka undan och städa osv.

 

I klädbutiker?
Jag är alltid den som är shoppingsugen men som nästan aldrig hittar något. Eller hittar bara saker då jag inte har pengar på kortet. Vilket händer hela tiden. Är också en person som gillar att ta min tid i affärer, vill absolut inte stressa mig igenom en affär utan vill gå igenom hela affären i lungt tempo. Därför föredrar jag mest att shoppa ensam med hörlurar i öronen än med en kompis. Eftersom att jag vill inte att någon ska behöva vänta på mig och blir sjukt stressad av sånt och tycker mest synd om den som shoppar med mig, hahaha. 

Hemma hos andra? 
Bror på vem man är hemma hos men om det är någon som man känner väldigt bra så brukar jag typ gå till kylskåpet ifall jag är hungrig eller ta en glas vatten ifall jag är törstig osv. Kan låta som att jag är otrevlig eller något men liksom det är hos dom personerna som jag känner allra bäst. Skulle absolut inte göra det hos någon som jag inte känner lika bra eller just lärt känna.

 

I sängen?
Jag är den som oftast ligger på samma position hela tiden. Gillar inte att sova när det blir för varmt så brukar ligga och krama mitt täcke med mina ben som jag lindar runt täcket. Ifall jag sover tillsammans med någon så gillar jag ibland att mysa tills det blir alldeles för varmt och jag inte klarar av det längre. Så föredrar inte att ligga och mysa när jag ska sova helst. Men innan går det bra, hahaha.

 

På flygplan?
Jag älskar att sitta längst in och kolla ut genom fönstret. Är dock en väldigt höjdrädd person av mig men har blivit rätt van med att flyga så brukar klara av det. Jag brukar dessutom alltid sova när jag flyger vilket jag tycker är hur skönt som helst och har inga problem med det alls. 

Hemma en chilldag? 
När jag är hemma en chilldag så spenderar jag mestadels av tiden i sängen och i rummet överhuvudtaget. Brukar bara vilja vara för mig själv och bara ligga och kolla på serier osv. Kan dessutom hända att jag äter i sägen också, hahaha. 

I ett förhållande? 
Väldigt svårt att kunna svara på denna frågan själv, men skulle säga att jag är väldigt snäll, rolig och lojal. Jag bryr mig väldigt mycket om den andra personen och värdesätter den oftast före mig själv. Jag är dessutom en "mys person", alltså älskar jag hemmakvällar och bara ligga inne och mysa tillsammans osv. Samtidigt som jag gillar att kunna gå ut och äta middag, shoppa och hitta på roliga saker. Dock kan jag vara den som vill bestämma lite och få saker att hända på mitt sätt vilket kan göra mig lite envis. Men det är oftast för att jag vill att saker ska hända och gillar att kunna planera saker i förväg osv. 


På morgonen/kvällar?
Jag är absolut ingen morgon människa överhuvudtaget. Gillar inte att bli väckt eller att prata på morgonen. Brukar säga att jag är inte en "riktig människa innan mitt morgonkaffe". Jag är en person som inte går igång först efter lunch någongång ungefär. Behöver min tid att dricka mitt morgonkaffe och komma ur min morgon rutin innan jag kan komma igång med dagen. På kvällen känner jag mig mest som pigg och igång med saker. Det är då jag brukar hitta på saker och komma igång mera.

 Josefine

roligt inlägg!!

sv: Taack :)

2016-08-20 @ 19:31:22
URL: http://josefinelofgren.se
Julia Svensson

Åh sö kul att läsa!!

2016-08-20 @ 19:43:26
URL: http://juliasvenssons.se
Josse

Kul att läsa!! :)

2016-08-20 @ 22:26:13
URL: http://nouw.com/josefinesoderberg
Linda

listor är verkligen alltid kul :-)

2016-08-21 @ 08:19:21
URL: http://lindaviktoria.se
Fanny

så roligt att läsa :D

2016-08-21 @ 12:12:45
URL: http://www.devote.se/fannymagnusson


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: